Acord per augmentar fins el 75% la valorització dels residus de la construcció i de la demolició

# L’Agència de Residus de Catalunya, el Gremi d’Àrids de Catalunya i l’Associació Catalana de Gestors de Residus de la Construcció i la Demolició signen un protocol per fomentar els àrids reciclats.

# L’acord promourà la utilització d’un mínim d’un 5% d’àrids reciclats en totes les obres públiques i privades que es facin a Catalunya.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha presidit aquest dimecres la signatura d’un protocol entre l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), el Gremi d’Àrids de Catalunya i l’Associació Catalana de Gestors de Residus de la Construcció i la Demolició per al foment dels àrids reciclats. L’acord al qual també ha assistit el director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, persegueix augmentar un 75% la valorització dels residus de la construcció i demolició generats al nostre país per a l’any 2020. D’aquesta manera, ha afirmat Rull, “l’economia circular en aquests moments per la Generalitat de Catalunya no és una opció, és una exigència. Només ens en sortirem si som capaços d’abraçar aquest paradigma i parlem de recursos”. La Generalitat promou el valor dels residus com a recurs per a la producció de materials que es puguin integrar de nou en els processos de producció...

 

LLEGIR NOTICIA